Ferd napisał/a:
Zaraz zleci się tu wraża ekipa i będzie krzyczeć na mnie : won stad, JESTEŚ PASKUDNYM BIEDAKIEM, JEŹDZISZ OCTAVIĄ I, nie masz prawa głosu, jesteś nikim. Posiadacze TSI, my, elita tego Forum, TYLKO MY, mamy prawo i obowiązek się o tym wypowiadać, inni won, parszywi biedacy i uzurpatorzy. Administracja, skądinąd znakomitego Forum, przymyka oczy na parszywe ekscesy.
Co ty bredzisz ????? Nawaliłeś się, czy co ??!!! Wytrzeźwiej kolego !!!
No cóż, następny. Ja się nawaliłem, bzdury piszę itp itd. Jedyne argumenty "ELITY FORUMOWEJ" nawaliłeś się, jesteś głupi, niedorozwinięty, jesteś biedakiem (bo jeżdżę Octavią I), obszczymurem, chamem, niedostosowanym społecznie itp. itd i cała lawina plugawych inwektyw, na które nie reaguje Administracja Forum.
Ale zadufanym w sobie burakom w sumie należy podziękować. Dzięki ich postom, rozważaniom, obawom i problemom, nie wtopiłem dużej kasy w awaryjne truchło spod znaku 1.8/2.0 TSI
Należy ci się następne ostrzeżenie. I nowa porcja leków.
Dlaczego. Dobrze, że nie jesteś moderatorem. Leki, następna porcja, obrażasz mnie po chamsku (może to twój wraży styl) kimkolwiek jesteś, tymi prymitywnymi tekstami.
Zamieszczone przez Big
karpecik, daj spokój. Widzę, że kolega się napił i szuka zwady.
Następny mądry, który coś sobie wyobraża, coś sobie wymyślił i szuka zwady
Zamieszczone przez Big
Wytrzeźwieje to przemysli. Leżącego się nie kopie.
W Twoim umyśle ja już leżę, tak, no i już jestem leżący. Może tam, u was na wschodniej ścianie Polski, się leży po pijaku , ale nie w cywilizacji i w kulturze Zachodu (w lubelskim to się nawet kisi niemowlaków w beczkach, zamiast ich wychowywać ).
Moderator czy Administracja Forum powinna zareagować i chamskie teksty powyższych osobników, którzy nie są w stanie współistnieć ze Społecznością Forumową, tylko chamskie odzywki, teksty, prymitywne odpowiedzi i wycieczki osobiste. Trzeba zbanować tych ludzi albo dać im jakieś ostrzeżenia.
[ Dodano: Pią 13 Lip, 12 17:31 ]
Zamieszczone przez ary
Zamieszczone przez Ferd
Ale zadufanym w sobie burakom w sumie należy podziękować. Dzięki ich postom, rozważaniom, obawom i problemom, nie wtopiłem dużej kasy w awaryjne truchło spod znaku 1.8/2.0 TSI
Kogo masz konkretnie na myśli :?:
Na myśli nie mam Ciebie, wręcz uważam, że jesteś świetnym userem, uczestnikiem Forum, który pomaga ludziom. Było kilku takich, którzy próbowali nade mną zapanować, zaistnieć (ale to niemożliwe). Ja mam swoje fakty, inni swoje inne.
Nie lubię chamstwa i pouczania, a tylko dyskusję. O TSI, to czytałem przez prawie cały rok 2011 na tym Forum i niestety, zrezygnowałem z jego zakupu
Ferd - daj sobie luzu, albo znikniesz z tego forum. Czy Ty nie widzisz, że 90 % Twoich postów to posty zaczepne, niewiele wnoszące do dyskusji, ale za to wyrabiające Ci opinię mąciwody, krzykacza, aroganta i osoby zgorzkniałęj...? Tutaj wcale nie trzeba mieć kompletu ostrzeżeń, aby zostać usuniętym z forum... Zastanów się chłopie nad swoim zachowaniem i swoimi wypowiedziami... :evil:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Nie masz prawa mnie oceniać, nie od tego jesteś i tu jesteś. Twój wiek do niczego Cię nie upoważnia. Chcesz coś więcej, to na priv. Bardzo lubię ludzi z Mazur , nie rób za moderatora samozwańca, nie wiesz wszystkiego. Musisz zrozumieć, ŻE LUDZIE MAJĄ RÓŻNE ZDANIA, i należy się z tym godzić
Ferd - ja Cię nie atakuję. Ja po prostu daję Ci dobrą radę i proszę o trochę inne, normalniejsze zachowanie na tym forum, nim (w mniej subtelny sposób) zrobi to administracja forum.
A Olsztyn leży na Warmii, a nie na Mazurach :diabelski_usmiech
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Posiadacze TSI, my, elita tego Forum, TYLKO MY, mamy prawo i obowiązek się o tym wypowiadać, inni won, parszywi biedacy i uzurpatorzy.
Że co ku...?! :shock:
Zamieszczone przez Ferd
ale po problemach tu opisywanych, absolutnie straciłem chęć, aby go nabyć.
Mimo tych problemów bym kupił kolejną Octavię, tym razem z 2.0 TSI.
Zrobisz rozrząd i masz z czaszki.
I tak na koniec:
Zamieszczone przez Ferd
Moderator czy Administracja Forum powinna zareagować i chamskie teksty powyższych osobników, którzy nie są w stanie współistnieć ze Społecznością Forumową, tylko chamskie odzywki, teksty, prymitywne odpowiedzi i wycieczki osobiste
Zamieszczone przez Ferd
Ale zadufanym w sobie burakom w sumie należy podziękować. Dzięki ich postom, rozważaniom....
Rozumiem, że jesteś pierwszy w kolejce?
btw. Ferd, poczytaj regulamin, bo Caps Lockiem się nie pisze na forum.
Zaraz zleci się tu wraża ekipa i będzie krzyczeć na mnie : won stad, JESTEŚ PASKUDNYM BIEDAKIEM, JEŹDZISZ OCTAVIĄ I, nie masz prawa głosu, jesteś nikim. Posiadacze TSI, my, elita tego Forum, TYLKO MY, mamy prawo i obowiązek się o tym wypowiadać, inni won, parszywi biedacy i uzurpatorzy.
Zamieszczone przez Ferd
Może tam, u was na wschodniej ścianie Polski, się leży po pijaku , ale nie w cywilizacji i w kulturze Zachodu (w lubelskim to się nawet kisi niemowlaków w beczkach, zamiast ich wychowywać ).
Na razie to jesteś burakiem, który wrzuca innym zamiast grzecznie podziękować za info
Zamieszczone przez Ferd
Octę prywatną, ale bardzo mocno zmodyfikowana i wygłuszoną (tak bardziej pod Audi )
:lol:
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Wracając merytorycznie do tematu.
Pogrzebałem dziś jeszcze, co tam w update'ach etkowych piszczy no i dwa screeny z passatowskiego CDAA. Wynika z nich, że w VW nie da się obecnie kupić starszego napinacza niż 06K 109 467 K więc działa on ze starymi łańcuchami, bo te nie zostały zmienione
Do tego piję, że się rzucasz jak jakiś szczyl. Ludzie stateczni i normalni tak się nie zachowują. Ja nikomu nic nie robię, ale nie, trzeba mnie zasady atakować, albo mój samochód, silnik.
Jak pytam jak człowiek o O II z silnikiem tsi, to można o tym, tylko dobrze rozmawiać, albo wcale - tak :evil:
Do tego piję, że się rzucasz jak jakiś szczyl. Ludzie stateczni i normalni tak się nie zachowują. Ja nikomu nic nie robię, ale nie, trzeba mnie zasady atakować, albo mój samochód, silnik.
Pokaż gdzie atakuje Ciebie i Twój silnik i pokaż gdzie się "rzucam jak szczyl" Panie bezwieku.
fred, służbowe to pewnie Audi 80. Buraku nie TSI tylko zamień O1 na jakies BMW, to będzie pasowalo do twojego dresu.
:roll:
Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Administracja chyba rzadko zagląda do poszczególnych tematów, bo inaczej już kilkanaście postów wcześniej zostałby zrobiony porządek... A szkoda, bo temat naprawdę ciekawy.
Panowie...kolegaFerd, jest wielkim dupkiem z malym fiutkiem i musi cokolwiek
napisac,aby zaistniec...chociazby w wirtualnej przestrzeni :diabelski_usmiech .
Ja bym doradzil psychoanalityka,aby pozbyc sie kompleksow i frustracjii
Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz