Trwałość silnika 1.8 TSI 160 KM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ferd
    Rider
    • 2011
    • 320

Zamieszczone przez Big
    Ferd napisał/a:
    Zaraz zleci się tu wraża ekipa i będzie krzyczeć na mnie : won stad, JESTEŚ PASKUDNYM BIEDAKIEM, JEŹDZISZ OCTAVIĄ I, nie masz prawa głosu, jesteś nikim. Posiadacze TSI, my, elita tego Forum, TYLKO MY, mamy prawo i obowiązek się o tym wypowiadać, inni won, parszywi biedacy i uzurpatorzy. Administracja, skądinąd znakomitego Forum, przymyka oczy na parszywe ekscesy.

Co ty bredzisz ????? Nawaliłeś się, czy co ??!!! Wytrzeźwiej kolego !!!
    No cóż, następny. Ja się nawaliłem, bzdury piszę itp itd. Jedyne argumenty "ELITY FORUMOWEJ" nawaliłeś się, jesteś głupi, niedorozwinięty, jesteś biedakiem (bo jeżdżę Octavią I), obszczymurem, chamem, niedostosowanym społecznie itp. itd i cała lawina plugawych inwektyw, na które nie reaguje Administracja Forum.

No niestety, ale prawdy Panowie nie zagłuszycie

Komentarz

• ary
      Rider
      • 2011
      • 634

Zamieszczone przez Ferd
      Ale zadufanym w sobie burakom w sumie należy podziękować. Dzięki ich postom, rozważaniom, obawom i problemom, nie wtopiłem dużej kasy w awaryjne truchło spod znaku 1.8/2.0 TSI
      Kogo masz konkretnie na myśli :?:
      O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz

• Ferd
        Rider
        • 2011
        • 320

Zamieszczone przez karpecik
        Należy ci się następne ostrzeżenie. I nowa porcja leków.
        Dlaczego. Dobrze, że nie jesteś moderatorem. Leki, następna porcja, obrażasz mnie po chamsku (może to twój wraży styl) kimkolwiek jesteś, tymi prymitywnymi tekstami.

Zamieszczone przez Big
        karpecik, daj spokój. Widzę, że kolega się napił i szuka zwady.
        Następny mądry, który coś sobie wyobraża, coś sobie wymyślił i szuka zwady

Zamieszczone przez Big
        Wytrzeźwieje to przemysli. Leżącego się nie kopie.
        W Twoim umyśle ja już leżę, tak, no i już jestem leżący. Może tam, u was na wschodniej ścianie Polski, się leży po pijaku , ale nie w cywilizacji i w kulturze Zachodu (w lubelskim to się nawet kisi niemowlaków w beczkach, zamiast ich wychowywać ).

Moderator czy Administracja Forum powinna zareagować i chamskie teksty powyższych osobników, którzy nie są w stanie współistnieć ze Społecznością Forumową, tylko chamskie odzywki, teksty, prymitywne odpowiedzi i wycieczki osobiste. Trzeba zbanować tych ludzi albo dać im jakieś ostrzeżenia.

[ Dodano: Pią 13 Lip, 12 17:31 ]
        Zamieszczone przez ary
        Zamieszczone przez Ferd
        Ale zadufanym w sobie burakom w sumie należy podziękować. Dzięki ich postom, rozważaniom, obawom i problemom, nie wtopiłem dużej kasy w awaryjne truchło spod znaku 1.8/2.0 TSI
        Kogo masz konkretnie na myśli :?:
        Na myśli nie mam Ciebie, wręcz uważam, że jesteś świetnym userem, uczestnikiem Forum, który pomaga ludziom. Było kilku takich, którzy próbowali nade mną zapanować, zaistnieć (ale to niemożliwe). Ja mam swoje fakty, inni swoje inne.

Nie lubię chamstwa i pouczania, a tylko dyskusję. O TSI, to czytałem przez prawie cały rok 2011 na tym Forum i niestety, zrezygnowałem z jego zakupu

Komentarz

• Eidos71
          RS
          • 2011
          • 2050
          • Octavia II (1Z3)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ferd - daj sobie luzu, albo znikniesz z tego forum. Czy Ty nie widzisz, że 90 % Twoich postów to posty zaczepne, niewiele wnoszące do dyskusji, ale za to wyrabiające Ci opinię mąciwody, krzykacza, aroganta i osoby zgorzkniałęj...? Tutaj wcale nie trzeba mieć kompletu ostrzeżeń, aby zostać usuniętym z forum... Zastanów się chłopie nad swoim zachowaniem i swoimi wypowiedziami... :evil:
          Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
          MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Ferd
            Rider
            • 2011
            • 320

Eidos71

Nie masz prawa mnie oceniać, nie od tego jesteś i tu jesteś. Twój wiek do niczego Cię nie upoważnia. Chcesz coś więcej, to na priv. Bardzo lubię ludzi z Mazur , nie rób za moderatora samozwańca, nie wiesz wszystkiego. Musisz zrozumieć, ŻE LUDZIE MAJĄ RÓŻNE ZDANIA, i należy się z tym godzić

A NIE ATAKOWAĆ LUDZI, KTÓRZY MAJĄ INNE ZDANIE.

Komentarz

• Eidos71
              RS
              • 2011
              • 2050
              • Octavia II (1Z3)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ferd - ja Cię nie atakuję. Ja po prostu daję Ci dobrą radę i proszę o trochę inne, normalniejsze zachowanie na tym forum, nim (w mniej subtelny sposób) zrobi to administracja forum.
              A Olsztyn leży na Warmii, a nie na Mazurach :diabelski_usmiech
              Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
              MOJA FURKA

Komentarz

• Mihau
                RS
                • 2009
                • 7461
                • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Ferd
                Posiadacze TSI, my, elita tego Forum, TYLKO MY, mamy prawo i obowiązek się o tym wypowiadać, inni won, parszywi biedacy i uzurpatorzy.

Że co ku...?! :shock:

Zamieszczone przez Ferd
                ale po problemach tu opisywanych, absolutnie straciłem chęć, aby go nabyć.
                Mimo tych problemów bym kupił kolejną Octavię, tym razem z 2.0 TSI.
                Zrobisz rozrząd i masz z czaszki.

I tak na koniec:
                Zamieszczone przez Ferd
                Moderator czy Administracja Forum powinna zareagować i chamskie teksty powyższych osobników, którzy nie są w stanie współistnieć ze Społecznością Forumową, tylko chamskie odzywki, teksty, prymitywne odpowiedzi i wycieczki osobiste
                Zamieszczone przez Ferd
                Ale zadufanym w sobie burakom w sumie należy podziękować. Dzięki ich postom, rozważaniom....
                Rozumiem, że jesteś pierwszy w kolejce?

btw.
                Ferd, poczytaj regulamin, bo Caps Lockiem się nie pisze na forum.

Zaczyna się robić ciekawie więc:

O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• andrzej111
                  L&K
                  • 2010
                  • 1391

Zamieszczone przez Ferd
                  Zaraz zleci się tu wraża ekipa i będzie krzyczeć na mnie : won stad, JESTEŚ PASKUDNYM BIEDAKIEM, JEŹDZISZ OCTAVIĄ I, nie masz prawa głosu, jesteś nikim. Posiadacze TSI, my, elita tego Forum, TYLKO MY, mamy prawo i obowiązek się o tym wypowiadać, inni won, parszywi biedacy i uzurpatorzy.
                  Zamieszczone przez Ferd
                  Może tam, u was na wschodniej ścianie Polski, się leży po pijaku , ale nie w cywilizacji i w kulturze Zachodu (w lubelskim to się nawet kisi niemowlaków w beczkach, zamiast ich wychowywać ).

Na razie to jesteś burakiem, który wrzuca innym zamiast grzecznie podziękować za info

Zamieszczone przez Ferd
                  Octę prywatną, ale bardzo mocno zmodyfikowana i wygłuszoną (tak bardziej pod Audi )
                  :lol:
                  Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW

Komentarz

• ary
                    Rider
                    • 2011
                    • 634

Wracając merytorycznie do tematu.
                    Pogrzebałem dziś jeszcze, co tam w update'ach etkowych piszczy no i dwa screeny z passatowskiego CDAA. Wynika z nich, że w VW nie da się obecnie kupić starszego napinacza niż 06K 109 467 K więc działa on ze starymi łańcuchami, bo te nie zostały zmienione
                    Załączone pliki
                    O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz

• Ferd
                      Rider
                      • 2011
                      • 320

Zamieszczone przez Eidos71
                      A Olsztyn leży na Warmii, a nie na Mazurach
                      To przepraszam. Z mojej perspektywy Dolnośląskiej, Warmia i Mazury to jedno - wspaniałe i piękne Mazury Najlepszego, nie chciałem urazić

[ Dodano: Pią 13 Lip, 12 18:50 ]
                      Mihau

Ty masz naprawdę 21 lat - jak tak, to wiele zrozumiem.

W tym wieku masz kasę na drogie samochody, to mnie nawet nie zastanawia, ale intryguje :diabelski_usmiech

Komentarz

• Mihau
                        RS
                        • 2009
                        • 7461
                        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Ferd
                        Mihau

Ty masz naprawdę 21 lat - jak tak, to wiele zrozumiem.

W tym wieku masz kasę na drogie samochody, to mnie nawet nie zastanawia, ale intryguje :diabelski_usmiech
                        Do czego pijesz?

Komentarz

• Ferd
                          Rider
                          • 2011
                          • 320

Do czego pijesz?
                          Do tego piję, że się rzucasz jak jakiś szczyl. Ludzie stateczni i normalni tak się nie zachowują. Ja nikomu nic nie robię, ale nie, trzeba mnie zasady atakować, albo mój samochód, silnik.

Jak pytam jak człowiek o O II z silnikiem tsi, to można o tym, tylko dobrze rozmawiać, albo wcale - tak :evil:

Komentarz

• Mihau
                            RS
                            • 2009
                            • 7461
                            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Ferd
                            Do tego piję, że się rzucasz jak jakiś szczyl. Ludzie stateczni i normalni tak się nie zachowują. Ja nikomu nic nie robię, ale nie, trzeba mnie zasady atakować, albo mój samochód, silnik.

Pokaż gdzie atakuje Ciebie i Twój silnik i pokaż gdzie się "rzucam jak szczyl" Panie bezwieku.

Komentarz

• seba210
                              Ambiente
                              • 2011
                              • 233

Panowie, jest taki fajny przycisk "ignoruj". Dzisiaj użyłem go po raz pierwszy ...
                              Moja 4x4 FL'ka

Komentarz

• loyd
                                RS
                                • 2010
                                • 2342

No a to ja podobno tedeików nie trawię .....

Komentarz

• Ferd
                                  Rider
                                  • 2011
                                  • 320

seba210

OK, fajnie

Ja już wszystkich zignorowałem, orgazmu dostałem i wytrysku i Boże Zmiłuj :shock:

Komentarz

• loyd
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 2342

Po co obrażasz ludzi ?

Można nie lubić tsi, można nie lubić, tdi i można nie lubić mpi ....

Ale czego się czepiasz użytkowników forum nie znając ich ???

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Ferd
                                      seba210

OK, fajnie

Ja już wszystkich zignorowałem, orgazmu dostałem i wytrysku i Boże Zmiłuj :shock:
                                      pojebany jesteś? :roll:
                                      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• waclaw
                                        Drive
                                        • 2012
                                        • 55

To dzisiaj niezła lektura była o TSI dzięki.......... :?

Komentarz

• piociel
                                          Rider
                                          • 2010
                                          • 526
                                          • Volkswagen

piramida, najwidoczniej jest.

fred, służbowe to pewnie Audi 80. Buraku nie TSI tylko zamień O1 na jakies BMW, to będzie pasowalo do twojego dresu.

:roll:
                                          Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
                                          Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.

Komentarz

• Mihau
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 7461
                                            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Dobra panowie.

Prośba do administracji o wyczyszczenie tego bajzlu, bo temat był dobry.

Komentarz

• słoń
                                              Elegance
                                              • 2010
                                              • 777

peace!!!!!!!!

Komentarz

• Eidos71
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2050
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Administracja chyba rzadko zagląda do poszczególnych tematów, bo inaczej już kilkanaście postów wcześniej zostałby zrobiony porządek... A szkoda, bo temat naprawdę ciekawy.
                                                MOJA FURKA

Komentarz

• Ferd
                                                  Rider
                                                  • 2011
                                                  • 320

Zamieszczone przez piociel
                                                  piramida, najwidoczniej jest.

fred, służbowe to pewnie Audi 80. Buraku nie TSI tylko zamień O1 na jakies BMW, to będzie pasowalo do twojego dresu.
                                                  Wybitna inteligencja się odezwała, w dodatku z kompleksami Audi i BMW.

Gdyby brak inteligencji potrafił unosić, to niejaki piociel śmigałby jak odrzutowiec.

Komentarz

• gebek
                                                    L&K
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2007
                                                    • 1214

Panowie...kolegaFerd, jest wielkim dupkiem z malym fiutkiem i musi cokolwiek
                                                    napisac,aby zaistniec...chociazby w wirtualnej przestrzeni :diabelski_usmiech .
                                                    Ja bym doradzil psychoanalityka,aby pozbyc sie kompleksow i frustracjii
                                                    Tato,tato...czy to auto jest chore?
                                                    Nie synku...to diesel PD.

Honda...the power of dreams.
                                                    Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F

Komentarz

Pracuję...